home

Atelier 104

olifant - door Pieter Huijzer

sep 2013

Materiaalolievef
40 x 55 cm
Pieter Huijzer

Pieter Huijzer 1951

Pieter Huijzer (1951), geboren in Haarlem als oudste zoon van Peter Huijzer, kunstschilder en tekenaar, en wonende te Dordrecht, schildert sinds 1992. Voor meer informatie wordt verwezen naar www.pieterhuijzer.nl.
Ik werk vooral met olie- en aquarelverf.

Ik behoor al vele jaren tot de groep van Ab. Ik vind het dan ook erg jammer, maar wel begrijpelijk, dat Ab gestopt is met zijn atelier.
Ik heb de afgelopen jaren in de regio vele keren geëxposeerd. Ook sta ik regelmatig op kunstmarkten.
Mijn werk is figuratief van aard, waarbij sfeer en compositie centraal staan. Landschappen, stadsgezichten en dieren behoren tot mijn favoriete onderwerpen.

Contact078-6185147

Schilderijen

violengeen titelJongepier in de wintereen van de twaalf bladen van de bloemenkalendervoorkant bloemenkalendergeen titelgeen titelgeen titelgeen titelgeen titelgeen titelgeen titelgeen titelgeen titelgeen titelNoyers te BourgondieMolen 'De Adriaan" te HaarlemFlowersBij Noyers, Bourgondie, FrankrijkGrote Kerk vanaf Kalkhaven te Dordrechtluchtolifantgeen titelkoevaasje met bloemenGrote Kerk DordrechtLange ijzere brug DordrechtvarkenbloemstillevenGiraffeStilleven blauwGrote Kerk DordrechtHolland8x BachGrote Kerk DordrechtKoek en zopieWantij te DordrechtSchaatsers bij StreefkerkGrote Kerk te Erfurt

Tekeningen

Oude gemeentehuis van DubbeldamOp zee\\grote kerk van Dordrecht

Kunstenaars