home

Atelier 104

InterRail 1974 - door Aad 't Hart

feb 2023

Literaire autobiografie: humor, jeugd, vrienden, met de trein (InterRail) reizen door Europa, seksualiteit, 1974, drank en drugs... Vier vrienden hebben hun eindexamen gedaan en vieren hun zomervakantie in Spanje, Zwitserland, Zweden en Luxemburg

MateriaalBoek
Prijs€ 18,-
15 x 25 cm
Aad 't Hart

Aad 't Hart 1955

Ik een kunstenaar? Iedereen kan schilderen. Volg je innerlijke kompas hahaha, zou ik zeggen. Dan komt er zeker iets unieks te voorschijn.

Mijn grote en kleurrijke schilderijen vind ik prettig om naar te kijken en om te maken. Zolang ik dat heb, ben ik ook blij met het resultaat. Het verrassende zit hem in de imperfectie: dat zal mijn persoonlijke touch zijn.
Iedereen die mijn werk kent, zegt van een nieuw schilderij: "Het is een échte Aad" hahaha. Ze herkennen mijn handicap.

Afgelopen drie jaar heb ik nauwelijks geschilderd. Maar wel boeken geschreven. Nummer vijf is pas uit: commentaren en herinneringen enzo.
Ik ben weer gaan schilderen. Het worden er vier tegelijk. Letterlijk: als ze bijna klaar zijn, timmer ik ze tegen elkaar tot één groot doek en pak ze nog eens aan.

Contact0615941299

Ruimtelijke objecten

BrompotRustig aan, we hebben geen haastInterRail 1974Ja, waarom niet?Ho, Adrie ...Ho

Schilderijen

AadKoen in de wilgenDorien in wording 2dorpjeHighSkySky highBowie 3Amy BAmy Amijn demonenGwenEminemeindsprintkoenDoTakdame heermataMaceoToos, Miem en BepDikke dames aan de wijnBojanenDorienBugattiKeithLennyLouJimiLousitaJohnAva

Kunstenaars