home

Atelier 104

Rustig aan, we hebben geen haast - door Aad 't Hart

feb 2023

Literaire autobiografie: humor, jeugd, studietijd, familie, vrienden, relatie, Rotterdam(-Zuid), seksualiteit, muziekscene, in de jaren 80... Het volwassen worden van een Rotterdamse student

MateriaalBoek
Prijs€ 18,-
15 x 25 cm
Aad 't Hart

Aad 't Hart 1955

Ik een kunstenaar? Iedereen kan schilderen. Volg je innerlijke kompas hahaha, zou ik zeggen. Dan komt er zeker iets unieks te voorschijn.

Mijn grote en kleurrijke schilderijen vind ik prettig om naar te kijken en om te maken. Zolang ik dat heb, ben ik ook blij met het resultaat. Het verrassende zit hem in de imperfectie: dat zal mijn persoonlijke touch zijn.
Iedereen die mijn werk kent, zegt van een nieuw schilderij: "Het is een échte Aad" hahaha. Ze herkennen mijn handicap.

Afgelopen drie jaar heb ik nauwelijks geschilderd. Maar wel boeken geschreven. Nummer vijf is pas uit: commentaren en herinneringen enzo.
Ik ben weer gaan schilderen. Het worden er vier tegelijk. Letterlijk: als ze bijna klaar zijn, timmer ik ze tegen elkaar tot één groot doek en pak ze nog eens aan.

Contact0615941299

Ruimtelijke objecten

BrompotHo, Adrie ...HoRustig aan, we hebben geen haastJa, waarom niet?InterRail 1974

Schilderijen

AadKoen in de wilgenDorien in wording 2dorpjeHighSkySky highBowie 3Amy BAmy Amijn demonenEminemGweneindsprintkoenDoTakdame heermataMaceoStrandjeToos, Miem en BepDikke dames aan de wijnBojanenDorienBugattiKeithLennyLouJimiLousitaJohnAva

Kunstenaars